Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Helyzetjelentés-2016.09.13.-Még mindig fáj

2016.09.13

Igen még mindig fáj, pedig már több mint hat hete velem van a harmadik kisfiam. Nem bántam meg, hogy ő itt van, sőt kifejezetten figyelek rá, hogy szeretgessem és igyekszem megismerni őt. Nem a legjobb baba a három közül, inkább a kettő között van, se nem túl könnyű vele se nem olyan nehéz mint elsőre. 

A lényeg viszont, hogy még mindig érzem a hiányt, az űrt az életemben amit egy kislány tölthetett volna be. Olyan mintha nem lenne teljes  a családunk, pedig több babát már nem hiszem, hogy vállalnánk, ennek több oka is van, az egyik, hogy ismét császárom lett a másik pedig, hogy nem bírnám elviselni, ha az ultrahangnál valaki ismét azt közölné, hogy kisfiam lesz.

A kislány szoknya még mindig ott lóg a szekrényben, mostanában már nem nézegetem és fogdosom annyit, nincs időm rá. Mégis amint meglátok egy szép kislányt, egy szép kislány ruhát vagy egy anyukat egy fiú egy lány gyerekkel fáj a szívem és még most is felteszem a kerdést, igaz csak halkan a könnyeimet befelé nyelve - miért, nekem miért nem lehetett kislányom?

Persze vígasztalom magam szorgalmasan, á azt se tudom, hogy kell pelenkázni egy kislányt, tuti nehezebb mint egy fiút. No meg ugyis biztos nehezebb egy lányt felnevelni, jobban kell rá vigyazni. Meg hát amilyen nehéz természet vagyok biztos mindig összevesznénk- aztán persze kibékülnénk. :-) 

A multkor beszélgettem erről a férjemmel, de nem igazán értette - talán soha sem értette igazán, így akkor is csak befelé sírtam ahogy egymás mellett feküdtünk a sötétben. És igen még mindig álmodozom, hogy talán majd becsúszik egy baba és majd kislány lesz, vagy összeszedem magam és a pénzt egy microsortra (ami ugye tudjuk, hogy szinte lehetetlen), mert az álmaim az enyémek és a remény hal meg utoljára!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Dunaújváros

(Sz.Klára, 2017.04.17 06:13)

Szia.Teljesen átérzem a fájdalmadat mert nekem is 3 fiam van .Ha gondolod írhatunk egymásnak privátban.Minden jót!Klára

Re: Dunaújváros

(Praktikák, 2017.05.13 11:50)

Szia Klára!
Kedves tőled, ha van kedved gyere a babanetre, ahol ugyan ezzel a címmel van egy csoport a társalgóban, ott szoktam írkálni a még próbálkozókkal.
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewforum.php?f=405589&sid=47be8b5e149657c8d45210f65ced7c5d
Üdv